Flyttgruppen

Företagsflytt: Så byter du kontor på ett säkert sätt under Covid-19
Är det dags för ditt kontor att flytta men du är osäker på hur en företagsflytt går till? Många associerar flytt med stress, krångel, stora kostnader och överlag ganska jobbiga uppgifter. Speciellt i dessa tider under den rådande pandemin. Men så behöver det absolut inte vara. Vi på Flyttfirman 4 Ess erbjuder företagsflytt utefter just era behov samt önskemål - och vi gör det så säkert som möjligt för att minska smittspridningen.

Att coronaviruset har vänt upp och ner på vardagen råder det ingen tvekan om. Vi på Flyttfirman 4 Ess följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående vad som gäller under Covid-19. Vi gör allt vi kan för att minimera risken för smittspridning när vi utför våra flyttar. Vi genomför flytten med största försiktighet och vidtar åtgärder för att begränsa smittrisken. På så sätt kan ni på kontoret känna er säkra.

Vad ska jag göra om jag sagt upp vårt kontor?

Att säga upp sitt kontor och börja jobba hemma under dessa tider är långt ifrån ovanligt. Faktum är att det har blivit en form av trend på arbetsmarknaden. Men att säga upp ett kontor innebär ett stort stresspåslag. Det blir mycket prylar som måste flyttas bort till en annan plats eller säljas online. Vi på Flyttfirman 4 Ess kan hjälpa er med magasinering så att ni kan förvara era saker på en trygg plats fram tills att ni har ett nytt kontor eller era prylar hittat en ny ägare. 

Vi har även en Second hand butik i Stockholm och tar emot alltifrån möbler och tunga saker som ni exempelvis inte har tid att sälja på egen hand. För ibland kan det vara skönt att bli av med den där stora långa soffan som kanske är för tung att flytta på egen hand. I år startar vi även en second hand butik online på vår hemsida, för att snabbt kunna hitta fynd. Värt att nämna är att vi har lång erfarenhet och har bland annat arbetat med Stockholms Auktionsverk när det kommer till exklusiva föremål.

Vi är experter på flytt och bortforsling

Alla företag har såklart inte ett fast kontor som sin arbetsplats. I byggbranschen jobbar man exempelvis ute och har en arbetsplats som ständigt är i förändring. Vi samarbetar därför med företag i byggsektorn där det ofta finns ett behov av lyft och bortforsling för att underlätta produktionen. Personalen har i dessa fall ID06 och har behörighet att vara på arbetsplatserna.

 
Låt oss sköta er företagsflytt - säkert och smidigt
 

En företagsflytt är ofta ett stort projekt och kan också kosta företaget mycket om man inte gör sin research innan. För företagsflytt i Stockholm är vår långa erfarenhet av logistik en stor styrka! Men hur kan du se till att smidigt flytta kontor samtidigt som du minimera risken för smittspridning under Covid-19?

  • Planera din företagsflytt noga. Se till att alla på kontoret är informerade samt att alla de som kan jobbar hemifrån. På så sätt kan vi se till att det bara är vi på plats och vi kan göra vårt bästa så att flytten tar så kort tid som möjligt.

  • Anlita extern flytthjälp. På så sätt får ni minsta möjliga stopp i produktionen. För att minimera avbrott i er verksamhet strävar vi efter att flytten ska ske så fort och säkert som möjligt. På så sätt sparar ni både pengar och tid, medan ni kan känna er säkra att allt hanteras av riktiga proffs som har koll på vad som gäller.

Som en del av Flyttfirman 4 Ess städ- och flytt servicepaket erbjuder vi även kontorsstäd som utförs av våra professionella anställda. Vår personal har stor kunskap och erfarenhet inom just städ och flytt. Under dessa tider ser vi även till att det är färre folk på plats, vilket i sin tur minskar risken för smittspridning. Kontakta oss på Flyttfirman 4 Ess så kan vi hjälpa dig med allt så du kan få en så säker företagsflytt som möjligt. 

 

#1 - Lisa

Bra skrivet! Vi har flyttat under Covid och det var minst sagt en speciell upplevelse